Manifest personal medical și non- medical Centrul Medical Doctor Luca

Manifest personal medical și non- medical Centrul Medical Doctor Luca

În această perioadă este nevoie cel mai mult de noi și de serviciile noastre, așa că #mergemlaserviciu, pentru că avem un jurământ de respectat!

Echipa de medici din cadrul Centrului Medical Doctor Luca este disponibilă pentru consultații în program normal, pentru moment.

Vrem să fim alături de pacienții noștri și să păstrăm calitatea actului medical, chiar și în condiții de urgență națională. Pentru acest lucru, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, al pacienților care ajung în cadrul Centrului Medical Doctor Luca în această perioadă, prin respectarea unor reguli simple:

  1. Faceți o programare-   Sistemul de programări  rămâne neschimbat, iar acestea pot fi efectuate prin telefon. Pacienții care au programări vor avea prioritate, iar pacienții fără programare vor putea fi consultați ulterior.
  2. Rămâneți acasă dacă prezentați simptome de COVID19- Nu consultăm pacienți cu simptome ale noului coronavirus. Dacă prezentați astfel de simptome, vă sfătuim să apelați fie medicul de familie, fie linia națională de urgență pentru COVID19 și să respectați întocmai recomandările care vi se oferă. Prezentându-va în cadrul clinicii, puneți în pericol atât pacienții, personalul medical, cât și pe dumneavoastră.
  3. Nu atingeți suprafețele din clinică – Dacă nu v-ați dezinfectat, nu atingeți suprafețele din clinică. În acest fel, lucrăm împreună la asigurarea condițiilor de maximă igienă pentru pacienți și pentru personalul din clinică.
  4. Răbdare- Pot surveni decalaje între programări, așa că vă rugăm să aveți răbdare. Folosim toate resursele pentru a crea condiții de maximă siguranță, dezinfectând suprafețele și cabinetele la intervale regulate de timp.
  5. Amânați dacă poate fi amânat- Nu dorim să aglomerăm sediile, în primul rând din cauza stării de urgență decretate. Dacă aveți consultații care pot fi amânate, vă rugăm să le amânați și să cedați locul cazurilor care prezintă simptome acute sau complicații ale afecțiunilor existente.
  6. Luați măsuri de protecție- mănușile chirurgicale și măștile pot fi o soluție excelentă pentru a vă proteja temporar de infectare. Și nu numai că vă protejați pe dumneavoastră, dar și pe cei din jurul dumneavoastră, fie că sunt pacienți sau personal medical.

Vă asigurăm că ne folosim toate resursele și depunem toate eforturile pentru a dezinfecta toate suprafețele din clinică, de mai multe ori pe zi, pentru a preveni orice risc. Substanțele folosite sunt de uz medical profesional și conțin substanțe care distrug COVID19.

Nu #stațiacasă dacă aveți afecțiuni medicale ce trebuie tratate sau care au simptome agravante. Suntem în continuare alături de dumneavoastră, pntru a vă reda starea de sănătate!

Echipa de specialiști a Centrului Medical Doctor Luca.